Oheisohjelmat

Oheisohjelmien ABC

 

Banderollien maalaus

Leiriviestiä varten leiriläisten on mahdollisuus askarrella ja maalata kannustusbanderolleja Kylpylän takapihalla askarteluteltassa. Teltta on avoinna päivittäin klo 8-20.

Parhaat kannustukset askarrellut seura palkitaan välittömästi leiriviestin jälkeen.


Frisbeegolf

Karhumäen urheilukentän ja stadionin lähimaastoissa kiertelee 18 väyläinen monipuolinen frisbeegolf-rata. Radan lähtö on Karhumäen urheilukentän portilla. Leiritoimistosta on mahdollisuus lainata frisbeitä leiritoimistosta kuittausta vastaan.


Kirkkovenesoutu

Sujuuko sinulta yhteen tahtiin työskentely? Tule nauttimaan Saimaan upeista maisemista kirkkovenesoudun merkeissä. Kirkkoveneiden lähtö- ja paluupaikka on Ukoskan uimarannan välittömässä läheisyydessä. Veneen lastaukseen, säätöihin, soutuun ja purkuun varattu aika on 1 tunti, josta soutuaikaa on noin 45 min. Kirkkovenesoudussa suositeltava pituus on yli 140cm.

Kirkkovenesoudun lähdöt keskiviikkona klo 17.30, 18.30 ja 19.30.

Ennakkoilmoittautuminen soutuun on leiritoimiston viereisellä käytävällä maanantaiaamusta alkaen.


Kota ja laavu

Imatran Kylpylän pihapiirissä olevat kota ja laavu ovat leiriläisten käytettävissä koko leirin ajan.


Kylpylä

Leiriläisillä on vapaa pääsy Imatran Kylpylän altaille väriryhmittäin ennakkoonilmoitettuna ajankohtana.

Muistathan, että hygieniasyistä uimasortsien käyttö ei ole sallittua kylpylässä, joten uimahousut mukaan!


Leiridisco

Perinteinen leiridisco järjestetään keskiviikkona Imatran Kylpylän liikuntasalissa. Alle 12-vuotiaiden leiridisco on klo 19-20.15 ja yli 12-vuotiaiden klo 20.15-21.30. Ohjelmassa on DJ’n musiikin lisäksi pieniä kilpailuja.


Metsäkonesimulaattori

Hyppää metsäkoneenkuljettajan maailmaan ja testaa kuinka puiden kaato ja lastaus sinulta onnistuvat. Imatran Kylpylän Akseli-kahvilassa maanantaina klo 12-16.


Metsävisapolku

Tornatorin ja Stora Enson metsävisapolulla on mahdollisuus testata oman metsäosaamisen tietoja ja taitoja keskiviikkona klo 9-15. Polun lähtö on Kylpylän takapihalta banderollien maalausteltan kulmalta.


Onginta

Imatran Kylpylän rannassa on mahdollisuus rentoutua Saimaan aaltojen äärellä rantaonginnan parissa. Ammattilaiset opastavat sinut perinteisen mato-onginnan tai vaikkapa virvelöinnin saloihin. Lainattavia mato-onkia on n. 15 kpl. Ohjaajat ja lainaonget ovat rannalla tiistaina ja keskiviikkona klo 18-21. Muuna ajankohtana mato-onkia voi lainata kuittausta vastaan leiritoimistosta.


Pelihuone, lasten leikkipaikka ja lautapelit

Pelihuone ja perheen pienimmille tarkoitettu leikkipaikka löytyvät Imatran Kylpylän Promenadi-käytävän päädystä. Lautapelejä on varattu leiriläisten käyttöön Kylpylän ylätasanteen kahvilassa.


Pumptrack

Fillarit saavat aivan uudenlaista kyytiä Karhumäen Pumptrackin pompuissa ja kurveissa! Parin vuoden aikana yleisurheilukentän kupeeseen on noussut talkoovoimin yksi Suomen monipuolisimmista Pumptrackeista. Sopii kaikenikäisille pyöräilijöille.


Keskiviikkona n. klo 14-20 paikalla on myös lainapyöriä moneen makuun.


Katso video pumptrackista tästä.


Pyöräsuunnistus

Tiistaiaamusta alkaen leiriläisillä on mahdollisuus tutustua pyöräsuunnistukseen. Karttojen nouto leiritoimistosta. Kuittausta vastaan on mahdollista lainata karttatelineellä varustettuja maastopyöriä. Pyörien lainaus tapahtuu leiritoimistosta ja myös lapsille on sopivia kokoja tarjolla.


Sisäsuunnistus

Vauhdikkaita sisäsuunnistusratoja Imatran Kylpylän liikuntasalissa keskiviikkona klo 9-16.


Superpesis-peli

Tiistai-illan kohokohta on superpesisottelu, kun Imatran Pallo-Veikot ja Koskenkorva kohtaavat Ukonniemen hulppealla stadionilla. Leirirannekkeella otteluun vapaa pääsy. Katetusta katsomosta on varattu kakkospuoli leiriläisille. Mikäli pesäpallo ei entuudestaan ole tuttua, niin nyt sen tutustumiseen on loistava mahdollisuus! Ottelun selostaja avaa pelin saloja leiriläiset silmällä pitäen ja ensimmäisellä jaksotauolla ohjelmassa on stadionsuunnistusta Minna Kaupin tähdittämänä. Ottelun aikana on mahdollisuus kokeilla myös ekoaseammuntaa katetun katsomon vieressä.

 

Klo 17.00 Portit avautuvat. Leiriläisillä oma sisäänkäynti!

Klo 18.00 Ottelun avaus

Klo 18.45/19.00 1. Jaksotauko: Haastattelut

Klo 19.00 Stadionsuunnistus

Klo 20 2. Jaksotauko: Fanitapaamiset


Sählyturnaus

Vuoden 2019 Leimauksella ei järjestetä sählyturnausta tilanpuutteen vuoksi.


Tanssi

Ohjattua nykytanssia Imatran Kylpylän liikuntasalissa. Opetellaan tanssitekniikkaa sekä leiritanssi, jota tanssitaan leiridiscossa sekä ennen leiriviestin palkintojenjakoa. Tansseihin ei ole ennakkoilmoittautumista, joten reippaasti ottamaan muuvit haltuun!


Uimaranta

Imatran Kylpylän välittömässä läheisyydessä on Ukoskan virallinen uimaranta. Leiriohjaajat ovat vastuussa leiriläisistä uimarannalla!

Oheisohjelmien koottu aikataulu ladattavissa tästä.