Kategoriat
kisat

Leimaus 2019 suunnistusleiri

Suunnistusliiton valtakunnallinen Leimaus-kesäleiri järjestettiin vuonna 2019 Imatran Kylpylän leirikeskuksessa. Leiriläisiä osallistui tapahtumaan kaiken kaikkiaan yli 1600, 80 eri suunnistusseurasta.

Leirin suojelijana toimi imatralainen hiihtosuunnistuksen kuusinkertainen nuorten maailmanmestari Liisa Nenonen.

Leiriviesti

Leimaus 2019 leirin leiriviesti järjestettiin 6.6. Kilpailukeskuksena toim pesäpallostadion ja maastona lähiympäristön rullahiihtorataa ympäröivä metsä. Maasto oli suhteellisen helppokulkuista suppamaastoa jossa risteää lukuisia polkuja.

Kussakin joukkueessa oli 5 suunnistaja, ja ne oli koostettu tasoryhmistä siten että jokaiseen joukkueseen kuului yksi kisailija ryhmistä RR, TR, Taso1 ja Taso2. Ankkurina joukkueissa oli suunnistaja tasolta Teho tai PRO. Seurat saivat yhdistellä joukkueita jotta kaikki halukkaat pääsivät mukaan, myös tuplaaminen oli sallittua.

Kuusi ensimmäiseksi tullutta joukkuetta palkittiin. Joukkueet olivat tällä kertaa:

  1. Espoon Suunta Team Topias
  2. Kymin Suunnistajat Valkoinen-1
  3. Asikkalan Raikas-1
  4. Jämsän Retki-Veikot-1
  5. Lynx Ilvekset-1
  6. Rajamäen Rykmentti-3

Kaikkiaan maaliin saapui peräti 211 joukkuetta! Katettu katsomo ja iso screeni tekivät kisasta hauskan tapahtuman myös katselijoille.

Leimaus 2019 leirin tapahtumia

Leimaus 2019 Superpesis

Suunnistuksen lisäksi Leimaus-leirillä päästiin nauttimaan toisesta kansallisurheilusta jännittävän Superpesis ottelun muodossa. Imatran ja Koskenkorvan välistä ottelua seuratiin maailmanmestari Minna Kaupin johdolla.